rulururu

post Masina mica pe zapada

February 15th, 2012

Filed under: shoubiz, aventuri in Romania — Bogdan @ 10:54 pm

Matiz putere

Intamplarea 1: Acum vreo 3 ani, mergem undeva pe un drum forestier de vreo 10 km. Eu pe atunci cu un Nissan Micra anemic la fel ca asta de aici. Printre noi: un tip cu un Touareg, unul cu un Logan, un Clio si inca cativa. Ramanem in week-end la o cabana si intre timp ninge de rupe. La intoarcere tipul cu Touaregul ii spune altuia ca “ii e mila de noi astia cu masinile astea mici ca nu stie cum o sa mai iesim de acolo“. Eu o iau inainte si urc dealul fara probleme cu “aia mica“. Touaregul intra intr-un sant si abia gasim un tractor sa il scoatem de acolo dupa vreo ora.

Intamplarea 2: Acum 2 zile, eu conducator de vajnic Matiz :)  Dupa ce se revarsa din cer toata zapada din codul portocaliu trebuie sa mai si muncim. Lopata nema asa ca iau un faras din casa si incep sa dau zapada din fata rotilor. Un vecin ma vede si imi spune de vreo 3 ori ca daca eu scot masina aia de acolo el imi da un premiu. Cu un pic de fizica, bun-simt si un dram de soferie am scos masina fara probleme, in timp ce altii se luptau cu lopetile in jurul masinilor. Nu am mai asteptat sa vad despre ce premiu era vorba si bine am facut, pentru ca am auzit un banc ce suna asa:

Un sofer ce venea de la Cluj spre Oradea opreste la popas la Negreni , la mici. Intra in bar si ceru o sticla de palinca de 70 grade .
Incepu sa injure, apoi trase la repezeala o dusca, isi clateste gura, si-o scuipa pe jos, cu scarba :
- Pisa-m-as pe el de Matiz !
Lumea de acolo :
- Aaaaa, ai Matiz ?
Soferul:
- Noooo, io mi-s sofer de camion. Baga-mi-as p..la in el de Matiz! zise el, tragand o dusca, clatindu-si gura si scuipand-o imediat.
Stati sa va zic cum o fost: intr-o curba am iesit de pe carosabil, era polei si am intrat in sant. Opreste un dobitoc cu Matizu’ si cica vrea sa ma ajute sa-mi tracteze camionu’ (’tu-i gura mamii lui de Matiz !) .
Mai bau o gura, facu o gargara si scuipa imediat.
- Cand am auzit asta, pe mine, de-acolo din sant, ma pufneste rasul. Ma uit la el si-i zic: ba ficior, apai daca tu poti sa-mi tractezi camionul cu rahatu’ asta de masina, io iti sug p..la

Sursa pozei

post fotbalul fara bere … e un chin

June 22nd, 2010

Filed under: shoubiz — Bogdan @ 8:42 pm

M-am uitat in seara asta la Argentina-Grecia si dupa meci m-a socat un lucru: reclamele la bere au fost numai la beri “low-cost”: Albacher, Neumarkt si Skol.

Ce s-a intamplat cu berile fotbalistice? Unde sunt Bergenbier, Ursus, Heineken etc? 

Au inteles cumva marketerii acestor marci ca daca Romania nu joaca la mondial automat romanii nu se vor mai uita la campionat?

Hmmm… looks like marketing fail to me…

post expresia zilei

August 20th, 2008

Filed under: badpitzi, shoubiz, aventuri in Romania — Bogdan @ 6:26 pm

este “botic incordat” :)).

Multumesc Robert (?) ca mi-ai readus in minte expresia.

Copyright-ul pentru expresie cred ca apartine pitzipoanca.org si pentru explicitare:

pitzi

(poza vine tot de la ei)

post mai ai un lucru sa-mi dai bai!

July 18th, 2008

Filed under: shoubiz, aventuri in Romania — Bogdan @ 6:34 pm

mi-am adus aminte ca mereu am vrut sa scriu despre melodia Andrei  - “un lucru sa-mi dai”. Deci…. bre Marutza , daca nici acuma nu pricepi ce vrea fata…. las-o dracu’ de traba ca iti fac e o schema cu cumparat inel, cerut, nunta, copii, etc . Cat de evident sa fi frate????

ruldrurd
© Bogdan’s blog , Web Design by Laurentiu Piron
Entries (RSS) and Comments (RSS)