rulururu

post Adio Maestre!

November 10th, 2009

Filed under: ce ma doare, nostalgii, filme — Bogdan @ 2:01 pm

A disparut cel mai mare actor roman (in opinia mea)

Florin Zamfirescu a spus totul: “Dinica nu este repetabil

REALITATEA.NET - Momente celebre din cariera maestrului Gheorghe Dinic?. VEZI VIDEOAdio Maestre!

post Everybody wants to be a Cat

August 12th, 2008

Filed under: filme — Bogdan @ 9:16 am

mi-am adus aminte de asta…. nu mai vazusem de mult:

when everything fails….
Everybody wants to be a cat,
because a cat’s the only cat
who knows where it’s at;

post californication

November 8th, 2007

Filed under: filme — Bogdan @ 11:39 am

californication.jpg

Amicul Apollinaire a fost inca o data o sursa de inspiratie cand a recomandat pe blogul lui serialul Californication.HBO a inceput saptamana trecuta sa-l difuzeze insa trebuie sa recunosc faptul ca nu am avut rabdare sa vad un episod pe saptamana asa ca am vazut cam tot ce s-a filmat pana acum prin “metode specifice”, dupa cum spunea si Apo’.

To cut things short serialul e demential, e un “must see”, indiferent ca-l vedeti prin metodele voastre sau pe HBO cu picatura. Are un umor bolnav, o sa te tina lipit de televizor pana la final, nu te plictisesti o secunda. A, tot in postul lui Apollinaire o sa gasiti si un preview ca sa va faceti o idee de cum decurge filmul.

Can’t wait for the next season (if any).

post California dreamin’

October 24th, 2007

Filed under: filme — Bogdan @ 11:41 am

california-dreamin.jpg

 Am vazut aseara filmul lui Nemescu “California dreamin’ (nesfarsit)”.

Ziarul Gandul a dat DVD-ul promotional cu ziarul de luni. In primul rand a fost al naibii de greu sa-l gasesc. A trebuit sa fac o excursie la vreo 10 tonete de ziare pentru ca  INAINTE de ora deschiderii tonetei deja nu mai aveau ziarul, decat fara DVD :)) . Intr-un final la un chiosc “de firma” vanzatoarea intai mi-a servit-o sec “nu mai am decat ziarul, fara DVD”, dar apoi m-a vazut uitandu-ma in jur asa ca “si-a adus aminte” ca mai are unul.

Anyways…. am reusit sa vad filmul. Doamneeeeeeeeeeeeeee in ce rahat suntem!!!!!!!!!!!!!!!! Filmul e facut foarte foarte misto, intr-adevar. Tocmai din motivul asta e atat de infricosator. E o radiografie extrem de fidela a Romaniei de azi. E o ecografie pe care se vede clar cancerul in care traim. E infricosator.

Am vazut filmul si m-am convins ca nu mai iesim din rahatul asta nici intr-o suta de ani.

Am vazut filmul si m-am convins ca o daca nu plec din tara nu mai apuc altfel de vremuri.

Am vazut filmul si am vazut diferenta de postura intre soldatii americani (drepti, cu o nuanta de aroganta) si ai nostri (cu capul plecat, cocosati, parca asteptau tot timpul sa primeasca o palma dupa ceafa).

Am vazut filmul si nu mai stiu ce sa vreau de la viata. Pana acum imi ziceam “lasa, o sa fie si mai bine, mai inghitim un pic de rahat si trece”. Acum nu mai cred asta. Daca cineva are solutii…. sa zica. Eu nu mai am.

ruldrurd
© Bogdan’s blog , Web Design by Laurentiu Piron
Entries (RSS) and Comments (RSS)