rulururu

post spargatorul de lepse

January 30th, 2008

Filed under: Uncategorized — Bogdan @ 8:14 am

Uite ca m-a lovit si pe mine blindgirl cu “leapsa 123″. Cred ca e leapsa care a avut cel mai mare succes in ultima vreme, cinste cui a nascocit-o. Treaba sta asa: (copy/paste de la blindgirl)

1 Ia cartea care este cea mai aproape de tine.
2 Deschide-o la pagina 123.
3 Gaseste a 5-a propozitie/fraza.
4 Posteaza pe blog textul urmatoarelor 4 propozitii/fraze cu aceste instructiuni.
5 Nu îndrazni sa scotocesti prin rafturi dupa cartea aceea foarte deosebita sau “intelectuala”.
6 Da leapsa mai departe la alti 6 prieteni.

Rezultatul:

“Cand doi indivizi sunt membrii aceleiasi culturi, arareori distanta care trebuie lasata intre ei reprezinta o problema. Dar, cand provin din culturi care au conventii proxemice diferite, pot aparea tot felul de neintelegeri.

Societatile europene pot fi impartite cu precizie in trei zone geografice, in functie de cat de aproape stau unul de celalalt. Prima este cea pe care Desmond Morris o numeste “zona cotului”, unde oamenii stau atat de aproape unul de celalalt incat isi pot atinge coatele”

Peter Collet - “Cartea gesturilor europene”

Acestea fiind zise, am incalecat pe leapsa-asa si incerc sa o dau mai departe dar cred ca toti cei pe care-i am in blogroll au mai primit-o. Eu incerc totusi: andressa, inozza, femeia simpla, pisica vagaboanda, sebi, turmabar turambar: daca aveti o picatura de chef ridicati leapsa din colbul in care am aruncat-o si dati mass-ul mai departe. Daca nu - asta e, imi asum statutul de spargator de lepse.

post am ramas in fundu’ gol

January 28th, 2008

Filed under: ce ma doare, aventuri in Romania — Bogdan @ 8:36 am

Treaba sta asa: eu plecat spre casa. Pe drum oprit sa cumpar o lanterna frontala pe care o vroiam de mult. Parcat masina in parcarea mare si luminata. Intors la masina dupa 10 minute. Gasit masina cu geam spart si lipsa una bucata camera foto FujiFilm Finepix s6000fd , dupa cum se poate observa in figura.

 s6000fd_front_angled_1.jpg

Le declar nule :((.

Deci mor de nervi, m-a apucat scarba de tara asta, vreau sa emigrez. Dar intai trebuie sa-mi cumpar una bucata alta camera. De aia nu am mai scris pe blog. De nervi. Si de lipsa de camera.

Carele careva dintre voi daca vede una bucata camera ca cea descrisa mai sus sa dea si la mine un anunt mic (modelul nu se vinde in Europa, ergo e posibil ca respectiva sa fie chiar cea sustrasa mie.

post snowboarderi vs. subaru impreza

January 25th, 2008

Filed under: Uncategorized — Bogdan @ 1:23 pm

fara cuvinte

post blog-ul sau viata!

January 11th, 2008

Filed under: Uncategorized — Bogdan @ 1:28 pm

Meseria de blogger devine din ce in ce mai periculoasa. Dupa ce Ali Shafeya, corespondent la blog-ul colectiv “Alive in Bagdad” a fost ucis in apartamentul sau de Garda Nationala din Iraq, un alt blogger e ucis de data asta in China. Tragic e ca omul a fost ucis pentru ca a facut ceea ce orice blogger ar fi facut: se afla intr-o zona unde aparuse un conflict intre cetateni nemultumiti si inspectorii municipali si in momentul in care a scos telefonul sa filmeze conflictul inspectorii au considerat ca e momentul sa arate de ce sunt ei in stare. Trist.

Asta inseamna ca Gramo ar trebui sa se considere norocos pentru a primit doar amenintari dupa ce a facut public accidentul lui Orban?

Sper ca nu vom fi nevoiti sa facem asociatia “Bloggeri fara frontiere” si sa raportam ca ziaristii in fiecare ani cati colegi au cazut “la datorie”.

post fotografii de revelion - Sambata

January 5th, 2008

Filed under: Uncategorized — Bogdan @ 7:21 pm

 dscf8457.JPG

dscf8669.JPG

Mai baieti si fete, dupa ce m-am chinuit in fel si chip sa gasesc o modalitate de-a pune pozele undeva sa le luati usor, am ajuns la urmatoarea varianta:

1. pe http://www.webshots.com/user/mantheone gasiti un album care se cheama “revelion Sambata 2007 - 2008” unde sunt puse absolut toate pozele pe care le-am facut acolo. Nesortate, nearanjate, la dimensiunea originala. Pentru cine are rabdare sa le vada pe toate cel mai bine e sa intrati in album si sa dati click pe link-ul din partea dreapta - “slideshow”

update: am pus pe mediafire 3 arhive zip cu pozele aduse la o dimensiune decenta (cam 300kb fiecare) si calitate bunicica:

a) noapte-macro aici: http://www.mediafire.com/?4ekownsuzlq

b) peisaje aici: http://www.mediafire.com/?atxikgng0ve

c) persoane-grup aici: http://www.mediafire.com/?acfvyue9j0i

Cum deocamdata nu am reusit sa gasesc un hosting suficient de mare, am uploadat doar o arhiva .zip cu toate pozele micsorate la 640×480 pe care o puteti downloada de aici: http://www.mediafire.com/?2tgmg9ubl2y

Mie sincer cel mai mult mi-au placut cele de noapte/macro (cum sunt cele doua de mai sus) but that’s just me. Nu stiu, pe masura ce or sa-mi mai vina alte idei despre cum as mai putea sa le pun la dispozitie o sa anunt aici. Daca cineva are alte idei feelfree to say.

Enjoy.

post 2007 in imagini

January 5th, 2008

Filed under: Uncategorized — Bogdan @ 6:53 pm

cum dupa o pauza de scris mi-e putin lene sa povestesc, o sa arat cateva lucruri mai importante ce s-au intamplat in 2007. Asadar, in 2007:

- Am fost in Elvetia (cea mai frumoasa tara) si am trecut fara sa stim in Franta in februarie:

motreux

In iunie ne-am casatorit:

nunta1-473.JPG

In luna de miere am fost in Spania si-am descoperit Sangria la mama ei, Crema Catalana (un fel de crema de zahar ars delicioasa), Arroz Negro (orez fiert in cerneala de sepie si servit cu tot felul de animale de mare) si muzeul Salvador Dali:

day-seven-211.JPG

In iulie s-a casatorit fratello si da, am furat mireasa:

picture-499.JPG

Pe masura ce-mi mai aduc aminte mai postez.

Sa vina 2008!

 

ruldrurd
© Bogdan’s blog , Web Design by Laurentiu Piron
Entries (RSS) and Comments (RSS)