rulururu

post Craciun fericit!

December 24th, 2008

Filed under: Uncategorized — Bogdan @ 11:28 am

Daca aveti timp cautati si vedeti filmul asta. Exceptional filmul, eu l-am vazut anul trecut de Craciun, era cadou la un ziar (daca cineva il vrea si nu-l gaseste sa-mi zica si aranjam ceva). Ne arata ca mai presus de orice suntem oameni si ca uitam prea des asta.

post Criza zici? Noi sa fim sanatosi!

December 24th, 2008

Filed under: Uncategorized — Bogdan @ 10:02 am

In week-end am fost la tzara. Unchiul meu m-a trimis la un moment-dat sa il iau si pe Ion cu masina de acasa sa stea cu noi la taiatul porcului. Il stiu pe Ion de mult timp. Un om extraordinar care a ramas la Slon. Are 40 de ani. Si 3 copii de 20, 17 si 14 ani. Extrem de spiritual. Genul de om care te ajuta cand ai nevoie si cu care iti face placere sa stai la taclale.

M-am dus sa-l iau de acasa, fara sa intreb de ce trebuie sa-l iau cu masina, ca doar sta la o aruncatura de bat. Cand l-am vazut fara un picior mi s-a taiat respiratia. Nu am fost in stare decat zic “te ajut sa te urci in masina?”. Nu m-a lasat sa-l ajut, si stiam ca nu ma va lasa. A taiat un copac in padure si i-a cazut pe picior. Asa ca i l-au amputat de la genunchi. Dar tot el a fost cel mai glumet dintre toti cat am stat in curte.

Atunci m-a “lovit”: Criza? Las-o dracului ca ne descurcam noi, ne ducem inapoi la tzara, facem arcul si ascutim sagetile si plecam la vanat.Punem porumb si cartofi. Mancam scoarta de copac. DACA SUNTEM SANATOSI! Asa ca lasati-o naibii de criza si de griji si bucurati-va de ceea ce aveti.

post Stolojan prim-ministru

December 10th, 2008

Filed under: Uncategorized — Bogdan @ 11:37 am

Na belea! Pe motiv de criza.

REALITATEA.NET - Theodor Stolojan, desemnat pentru postul de premier de c?tre Traian B?sescu

post raze de soare

December 9th, 2008

Filed under: Uncategorized — Bogdan @ 7:43 pm

 

umanitar-2008.jpg

ps: nu stiu cat de des o sa mai scriu pe aici in perioada urmatoare… trebuie sa ma mai adun un pic, sa treaca criza :) si ne vedem din nou.

ruldrurd
© Bogdan’s blog , Web Design by Laurentiu Piron
Entries (RSS) and Comments (RSS)