rulururu

post cum e?

April 29th, 2011

Filed under: bebe, asa da!, me likes — Bogdan @ 9:34 pm

O sa fac aici o mica sinteza pentru ca dupa ce a venit Raru’ multi prieteni (casatoriti sau nu) au vrut sa afle detalii “cum e?”, “cum te simti?”, te-ai schimbat?” etc.

- din punct de vedere emotional sarcina (chiar daca “jumatatea” ta o poarta) mi se pare cea mai grea parte: “Oare cum o sa iasa? O sa fie sanatos? Da’ chisturile alea de care ne-a spus la ecograf s-or resorbi? Daca am facut ceva gresit si o sa aiba probleme?” Si muuuulte astfel de intrebari care-ti bantuie somnul.

- mamica e o mica eroina si ziua de 8 martie rasplateste prea putin din caznele prin care trece pentru a da o noua viata. In ultimele luni pana si respiratia devine o incercare. Pacat ca multi nu constientizeaza ca si mamele lor au trecut prin aceleasi etape si ca le datoreaza enorm…

- dupa ce vine Galusca, prima luna e monumentala. Incerci sa-ti gasesti locul in casa, ai senzatia ca ai tot timpul un glob de cristal deasupra capului care e gata sa cada. Aici depinde foarte mult de … hai sa-i zic noroc. Galusca noastra a fost un inger si nu ne-a dat nici un fel de batai de cap.

-  Spitalele sunt toate sub orice critica, nu ai de facut decat sa dai in stanga si in dreapta si sa speri ca asa te vor trata omeneste. Nu o vor face. Solutia mea a fost sa ma gandesc ca nu e decat un mic obstacol si dupa ce trecem de el vom fi noi, acasa, si va fi bine.

- Cheltuieli: da, se duc in sus. Medicamente, medici, etc.

- Fiecare zi se schimba, in fiecare zi descoperi altceva la el sau el descopera altceva la tine

- Somnul: depinde iarasi de noroc. Noi am avut pana acum noroc din plin dar sunt si exceptii. Ai nopti in care dormi 2-3 ore. Ai dimineti in care nu te recunosti in oglinda si nu te simti in stare sa mergi la munca.

Dar peste toate astea, cand vii acasa si gasesti asta:

raru

Iti dai seama ca dintre toate deciziile pe care le-ai luat in viata asta e singura la care nu ai cum sa ai dubii.

post diana

April 2nd, 2011

Filed under: Uncategorized — Bogdan @ 10:26 pm

Una dintre cele mai faine chestii pe care le-am vazut in ultima vreme:

O lectie pentru cei care viseaza sa faca “virale”

Eu am descoperit clipul la De Ce.

Mai multe despre cum a fost realizat gasiti aici.

Cred ca e atat de misto pentru ca reactia tipei e autentica, nimic regizat. bestial!

ruldrurd
© Bogdan’s blog , Web Design by Laurentiu Piron
Entries (RSS) and Comments (RSS)