rulururu

post update

July 12th, 2008

Filed under: me likes, foto — Bogdan @ 2:47 pm

Dupa cum se vede posturile mele s-au rarit pe aici drastic. But I’m still alive (and kickin’) si sper sa revin in forta pentru ca saptamana trecuta mi-a venit noua jucarie (prin bunavointa lui Sebi), adica acest obiect:

canon-rebel-xt-1-1.jpg

Pe numele ei/lui (inca nu am hotarat daca e fata sau baiat) Canon Rebel XT. Promitem sa facem multe poze si sa le aratam la lume. 

Si apropos de poze, zilele astea am trecut prin mari emotii si transpiratii. Adicatelea: alaltaieri se blocheaza computadoru’. Dam restart, zice ca discul D trebuie sa fie verificat ca a patit o buba, il verifica, gaseste cica vreo 8kb de bad-uri. Floare la ureche, zic, si eu am fost bad (din cand in cand :D ). Rontaie el acolo ceva cand hooooops: eroare. Eroare eroare, da’ ce fel de eroare? Eroare de’aia de nu mai pot sa accesez discu’ D:. NOW IT’S TIME TO PANIC!!!! Si de ce panic? Pai pentru ca pe discul D: egzista cei 35GB de poze facute de mine de-a lungul intregii vieti. Mare parte din ele without back-up.

The bottom-line e ca am scormonit pe net de mi-a venit rau incercand sa gasesc o pilula miraculoasa pentru hickup-urile discului meu, la sfatul lui google am dat de vreo 20 ori CHKDSK D: /F si respectiv CHKDSK D: /R fara rezultat.  Windows zicea ca e mort definitiv si ca sa-i spun pa. La fel si cei 4 prieteni IT-isti pe care i-am sunat sa-i intreb what to do what to do??!!??!! Da’ eu nu si nu si bine am facut ca dupa o zi de cautari am gasit una bucata programel facuta de una bucata nene de prin Rusia dupa nume, adicatelea HDD Regenerator. Ei, programul asta (Dmitri Primochenko il cheama pe tata lui) a rontzait frate 10 ore la discu’ meu si cand a terminat: MINUNE!!!! A mers discuuuuuuuuuuuuu !!!!! Am indurat 10 ore de tremurat si plimbari nervoase in juru’ lui. In consecinta acum copiez toate pozele de pe disc pe lactop si le pun pe dvd-uri. And then the disc may aswell burn!

Deci cand pritenii si windows-ul zic ca ti-a murit discu’, da-le rusilor o sansa. Spasiva Dmitri!

6 Comments »

 1. […] Dupa o lunga perioada de timp am vazut ca pe stadionul Astra s-a aprins nocturna, asa ca a fost momentul ideal pentru o sedinta foto de pe bloc. Incet incet ma obisnuiesc si eu cu noua jucarie: […]

  Pingback by Bogdan’s blog » clouds, moon, stadium and ANL — July 16, 2008 @ 8:29 pm

 2. Deci sa va traiasca jucaria domnule … sa ai grija prin ce masina o lasi ca sa aibe romanasii ce fura :D … Hai sa o stapanesti sanatos si sa te vad cu un Pulitzer in manute.

  Comment by Sebi — July 17, 2008 @ 3:09 pm

 3. deci nais toy
  da si mie un reply cu ce obiective ai

  da da mi pe mail ca nush sigur daca o sa intru sa nu uit de numele blogului si deci trimite mi numele blogului pe net just in case

  Comment by je — August 20, 2008 @ 7:56 am

 4. well, scula minuscula are momentan obiectivul de kit, adica mizeria aia 18-55 (acum inteleg si eu de ce oameni-i zic mizerie :)) ). Speram sa vina si altele.
  Raspunsul pleaca acum si pe mail. Si blogul este www.bogdan.px.ro . Sa nu uiti, Darie…. :)

  Comment by Bogdan — August 20, 2008 @ 11:41 am

 5. Daca aveti jucarii pentru copii de oferit, va anunt ca in septembrie organizam o clectare de jucarii pentru copii de la un camin din zona Alexandria. Va rog sa ma contactati daca vrei sa va implicati, orice contributie este binevenita.

  Comment by Jucarii — August 19, 2009 @ 3:22 pm

 6. daca nu era google ce se intampla ?

  Comment by AnRea — May 11, 2010 @ 2:00 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
© Bogdan’s blog , Web Design by Laurentiu Piron
Entries (RSS) and Comments (RSS)