rulururu

post Heavy Riders Bike Fest IIII

August 24th, 2010

Filed under: Uncategorized — Bogdan @ 8:50 pm

Ce faceti in week-end? :D

Daca aveti chef de rock, motoare, padure, bere si distractie 100% hai sa va zic eu ce ati putea sa faceti:

Heavy Riders Bike Fest III

“Festivalul bikerilor grei , de la Ploiesti se intoarce cu a 3 -a editie, in ultimul weekend din august.

Cum se autodefineste evenimentul nostru dupa doua editii?
Este un fest care pune mare accent pe entertaiment, o intrunire prietenoasa intr-o locatie aparte, o intrunire facuta de motociclisti, pentru motociclisti cu comercianti de profil moto si comercianti de accesorii rock, un loc unde poti bea o bere cu prietenii si poti participa direct la distractie (concursuri cu premii, tombola cu super-premii, parada), sau te poti manifesta activ sau relaxa la o bere la concertele din fiecare seara, sau iti poti customiza look-ul la salonul de piercing si tattoo organizat pe durata festului.

Va propunem asadar un weekend la padure, intr-un cadru nou, pe locul fostei tabere de copii de la Paulesti, intr-o zona ideala de campat cu cortul, in mijlocul padurii, feriti de insistenta uneori suparatoare a soarelui si in acelasi ocoliti de ploaie. Drum asfaltat pana la locatie dar si in incinta, parcare asfaltata pentru motoare, si de asemenea zona scenei este asfaltata in imediata ei apropiere existand multiple foisoare acoperite. Pentru cei care doresc alternative la programul propus de noi ii anuntam ca in zona exista cateva lacuri de pescuit, un parc de distarctii cu tiroliana si paintball, cateva dealuri numai buine de endureala. Pe langa comerciantii de bautura si mancare din incinta, existe alternative in imediata apropiere a padurii de la paulesti, si de asemenea in zona la (2-10km) sunt mai multe pensiuni pentru cei care prefera un comfort superior celui de la cort.

Programul propus de noi incepe inca de vineri dupa amiaza, cu cateva concursuri de incalzire traditionala gen “x si pruna, bere viteza, turneu de texas hold’em, iar pentru ziua de sambata planuim un maraton de concursuri pe echipe , care va avea loc imediat dupa parada moto.

Serile evenimentului din 27 si 28 august inseamna un mega cocktail de concerte rock cu trupe din underground(N.E.G.A.T.I.V., Adendum, Lefters, Semne) sau deja consacrate (Bucium, Bukovina si bineinteles, TROOPER) , folk (chitara in jurul focului) dar si un amestec experimental interesant de hip-hop, chill si rock (Zgarie Nori).

Securitatea este asigurata ca si pana acum de clubul nostru frate din Constanta, si Tulcea Seawolves M.C. Entertainment-ul in zona scenei e asigurat de Tibi alaturi de invitatii surpriza ai festului.

Ne vedem in august!

Autor : Heavy Riders M.C. Ploiesti
www.heavyriders.ro

Daca bebe nu are alte planuri vom fi si noi acolo sa bem o bere cu voi :)

1 Comment »

  1. Voi fi si eu acolo, mai ales ca sa il vad pe bebe.. :) - daca nu are alte planuri
    sper ca ati cautat mini motociclete, echipament pentru copii, samd samd

    si, pentru ca nu am apucat sa va spun pana acum, felicitari, si tie si Georgianei - sunt sigur ca veti fi parintii perfecti!

    Comment by Andrei — August 27, 2010 @ 8:39 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
© Bogdan’s blog , Web Design by Laurentiu Piron
Entries (RSS) and Comments (RSS)