rulururu

post Reprezentantii medicali - please to die. KThxBye!

June 21st, 2011

Filed under: ce ma doare, aventuri in Romania — Bogdan @ 8:49 am

Cea mai hidoasa specie de oameni cred ca e cea a reprezentantilor medicali care se prezinta la cabinetele doctorilor si intra in fata sa vada ce retete au mai eliberat sau sa le mai prezinte super-balaria lor de medicament.

Cat de nesimtit poti sa fii sa vezi ca in sala de asteptare sunt 10-15 mame cu copii de cateva luni in brate, bolnavi, sa intri inaintea tuturor la medic spunand ca “dureaza numai putin” si apoi sa stai un sfert de ora inauntru ca dobitocul?????!!! Iar afara copiii sa urle de durere, febra si ce-or mai avea.

Si apoi sa iesi ca o floare imputita si sa spui “vai ce de copilasi!”

Hai, abia astept vreo 2-3 specimene din astea pe aici sa justifice ca “ei isi fac doar job-ul” si alte rahaturi.

PS: pentru oamenii normali: imi cer scuze pentru limbaj dar fierb de nervi (pe al 3-lea “jeg medical” pe ziua de azi l-am rugat frumos sa intre dupa noi pentru ca asteptam de 2 ore, ne venise randul, lui Raru ii trecuse ora de masa cu o ora si nu mai puteam sa stam. A zambit si a intrat inaintea noastra…)

6 Comments »

 1. Pot sa fie si Dumnezeu, ca nu conteaza, pe mine ma scot din sarite toti dobitocii care au impresia ca TIMPUL LOR e mai important decat timpul meu. Puii mei, ai venit dupa mine, stai naibii la rand ca nu-ti pica nimic. Da, mai las eu poate pe vreunul sa intre, daca ma simt marinimoasa, dar nu te bagi peste rand. Mai ales cand sunt bebelusi bolnavi. Hai ca mie nu-mi pica mustatile, dar sa intri peste randul unor mame cu copii e chiar ‘elegant’.

  Comment by Dojo — August 21, 2011 @ 8:47 pm

 2. @dojo: da, suntem o natie de oameni cu sindromul “buricul pamantului”, fiecare are impresia ca problema LUI e mai importanta decat problema oricui altcuiva… si asta ii da dreptul sa nesocoteasca orice.

  Comment by Bogdan — August 30, 2011 @ 1:25 pm

 3. De ce nu discuti chiar cu medicul despre asta ? S-ar putea ca el, si daca nu el, atunci administratia clinicii pt. care lucreaza, sa aiba puterea sa puna niste limite re. intrarea reprezentantilor medicali, de ex. sa ii puna sa se programeze la anumite ore, nu sa intre asa total aiurea.

  Comment by Rudolph Aspirant — October 2, 2011 @ 6:08 pm

 4. @Rudolf Aspirant: medicul nu are interesul sa ii refuze sau ii supara… doar de acolo isi rotunjeste considerabil veniturile, nu? Sau credeai ca medicamentele pe care ti le prescrie ti le prescrie pentru ca el chiar crede in efectul lor…

  Comment by Bogdan — October 14, 2011 @ 10:13 am

 5. data viitoare da si tu un tel, si il astept eu la iesire…poate a intrat ACUM intaintea ta, data viitoare nu o sa mai intre :)

  Comment by B — December 13, 2011 @ 9:36 pm

 6. @Boriss: he he good advice mate!

  Comment by Bogdan — December 14, 2011 @ 2:02 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
© Bogdan’s blog , Web Design by Laurentiu Piron
Entries (RSS) and Comments (RSS)