rulururu

post bloguri despre bloguri???

October 18th, 2007

Filed under: aberatii diurne — Bogdan @ 12:44 pm

IQAds se intreaba “Cand au incetat blogurile sa mai fie amuzante“? .

Eu cred ca asta s-a intamplat atunci cand blogurile au inceput sa fie despre bloguri. Despre alte bloguri in care apare blogul propriu. Despre blogul altcuiva in blogul propriu. Despre bloggeri. Si tot asa. Nu mai zic de toata tevatura “ala m-a facut nu-stiu-cum pe blog”, “ala a scris minciuni despre mine pe blog”, si tot asa. Ca sa nu mai vorbim de eternul subiect: ce trafic are ala, cati unici am eu, cum si-a facut ala traficul prin manareli etc

Exemple:

- Zoso e preocupat de ce scriu altii despre el pe blog. Aici si aici si in multe alte locuri.

- Manafu are o pagina intreaga de posturi despre bloguri si despre bloggeri: aici

- Sir Alex Ice e suparat pe Zoso: aici

Si toooooooooooooooooooot asa. Toti bloggerii vorbesc despre blogul lor si despre alte bloguri. Acum au incetat blogurile sa mai fie amuzante. Cand nu mai scriu despre ce i s-a intamplat fiecaruia in ziua aia, cand gandurile si parerile sunt doar despre bloguri, cand am inceput sa scriem bloguri despre bloguri si nu bloguri despre viata.

(stiu, cu postul asta si eu am intrat in acelasi rahat, dar eu nu contez, sunt prea mic).

Later edit: toti trei (Zoso, Manafu si Sir Alex Ice) au sterst comment-ul in care faceam referire la postul asta. Sometimes truth hurts

Later later edit: Manafu spune ca nu a sters nici un comment. Este foarte posibil si imi fac mea culpa pentru ca am aruncat cu piatra in directia lui (comment-ul a existat sigur insa se poate sa fi fost sters automat din cauza ca am postat acolo si un link catre postul asta)

8 Comments »

 1. bogdan,

  eu nu imi amintesc sa fi sters vreodata un comentariu… despre ce comentariu vorbesti?

  in alt ordine de idei blogging-ul despre blogging nu e ceva anormal. e ca o revista despre media daca vrei… iar in contentul in care blogging-ul e un sport nou, astfel de posturi (despre blogging) sunt mai mult decat binevenite.

  sunt insa convins ca vei gasi multe bloguri amuzante…

  cele bune,
  cm

  Comment by CM — October 20, 2007 @ 6:22 pm

 2. “contentul” a se citi “contextul”

  Comment by CM — October 20, 2007 @ 6:23 pm

 3. Pai si tu tot asta faci. Si daca se tot repeta preocuparea despre procuparea altora despre “fenomenu’ blog sau blogosfera deja e suspect :)

  Una peste alta ai dreptate. E o nebunie. A ajuns ca chestia de facut trafic sa fie ca la Teve aia de ranking. Si lumea scrie pe blog ce se cauta. Maine-poimaine ii vezi ca au telenovele, politica (care tot pe acolo e) si manele.

  Chiar ma gandeam pe masura ce am facut articloul asta http://blind-girl.blogspot.com/2007/10/un-articol-interesant-din.html in care tocmai la ideea asta ma refer dar vis-a-vis de TeVe cum mi se va tria auditoriu.
  Si apoi scriind despre furt, copyright si Phoenix iar si iar, pana o sa ajung singura cititoare a mea :)) Dar macar nu o sa am 500 de add uri in yahoo mess care sa fie tot bloggeri si sa linkuiasca spre mine si eu spre ei si sa ne citim reciproc intr-un pupincurism jalnic.
  Cat timp lumea o sa mai zica ce vrea si ce are chef si cum vrea, pentru ei si nu pt trafic o sa mai fie o sansa de salvare din blogoree sau blogosfera sau cum se mai cheama fenomenul pupa’ma ca te pup si eu.

  Comment by BlindGirl — October 23, 2007 @ 4:59 pm

 4. :)) Si eu asta fac, intr-adevar, dar eu o fac o singura data, intr-un singur post, pentru ca ma plictiseste/enerveaza/oboseste fenomenul.
  Eu… cred ca o sa scriu aici atat timp cat am ceva de scris… Referitor la trafic, nu e rau sa ai trafic, adica e fain sa sti ca ai niste oameni care te citesc constant. Dar de aici si pana la a studia in fiecare zi ce trafic ai tu, ce trafic are ala, cum a furat ala traficul, cum se inseala un instrument de monitorizare si-ti fura tie traficul pe care ti-l arata un alt instrument etc etc etc etc e o cale cam lunguta.
  Una peste alta…. nu am trafic, nu am instrument de monitorizarea traficului, nu sunt in blogroll-ul altora, ma citesc vreo 2-3 oameni, si ma simt tare bine. Sunt blogger cu juma’ de norma si ma simt tare bine :).

  Comment by Bogdan — October 24, 2007 @ 10:22 am

 5. Habar nu aveam ca ai comentat ceva pe fostul meu blog…

  Comment by Sir Alex Ice — May 11, 2009 @ 6:24 pm

 6. :)) he he, e ceva vreme de atunci :)

  Comment by Bogdan — May 11, 2009 @ 6:44 pm

 7. :)

  Comment by lala — April 22, 2010 @ 8:21 pm

 8. foarte interesanta tema blogului, felicitari pt initiativa

  Pentru ceva sare si piper intra pe http://pegas-motorizat.blogspot.com/ - Ne amuzam ca nu-i impozabil!

  Comment by Ioana — September 4, 2010 @ 12:59 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
© Bogdan’s blog , Web Design by Laurentiu Piron
Entries (RSS) and Comments (RSS)